MEL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MEL

Princess_night_

PrijemDnevnik tek udate plavuse Icon_mini_portal_enLatest imagesTražiRegistruj sePristupi
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga
Zadnje teme
» Maticni Mlec
Dnevnik tek udate plavuse Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 3:14 am od predrag83

» Nova vlada!
Dnevnik tek udate plavuse Icon_minitimePon Nov 03, 2008 8:05 am od Dača 1

» Marija Šerifović
Dnevnik tek udate plavuse Icon_minitimePet Okt 10, 2008 5:58 am od Dača 1

» Welcome in princes _night_forum
Dnevnik tek udate plavuse Icon_minitimePet Okt 10, 2008 5:53 am od Dača 1

» Parapsihologija je .....
Dnevnik tek udate plavuse Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 8:55 am od king_fire

» Koncerti!!
Dnevnik tek udate plavuse Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 8:45 am od king_fire

» __MADONA__
Dnevnik tek udate plavuse Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 8:32 am od king_fire

» Rekla-kazala
Dnevnik tek udate plavuse Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 8:23 am od king_fire

» Sjedinjene Američke Države-nastavak teme
Dnevnik tek udate plavuse Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 9:02 am od Dača 1

Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
KalendarKalendar
Ko je trenutno na forumu
Imamo 26 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 26 Gosta :: 1 Provajder

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 56 dana Pon Nov 25, 2024 5:59 pm

Dnevnik tek udate plavuse

Ići dole 
AutorPoruka
Dača 1

Dača 1

Broj poruka : 207
Godina : 42
Datum upisa : 03.09.2008

Dnevnik tek udate plavuse Empty
PočaljiNaslov: Dnevnik tek udate plavuse   Dnevnik tek udate plavuse Icon_minitimeSre Sep 10, 2008 8:29 am

Ponedeljak:
Evo zavrsio se medeni mesec i smestili smo se u nas novi dom. Veoma je zabavno kuvati za Toma. Danas sam napravila predivan kolac po ovom receptu:
"Umutite 12 jaja odvojeno." No kako nisam imala dovoljno posuda, morala sam pozajmiti par od suseda da bi umutila sva ta jaja. Kolac je ispao super.
Utorak:
Hteli smo vocnu salatu za veceru. U receptu je pisalo: "Posluzite bez icega." To sam i uradila. Skinula sam odecu sa sebe. Ali, Tom je doveo nekog prijatelja na veceru. Nikad nisam videla tako zacudjena lica kada sam posluzila salatu.
Sreda:
Odlucila sam da danas posluzim rizu po receptu koji glasi ovako: "Potrebno je dobro pranje pre stavljanja rize u kipucu vodu." Tako sam ugrejala vodu, okupala se, pa tek onda stavila rizu da se kuva. Nije mi jasno bilo zasto sve to, jer riza nije imala nista bolji ukus.
Cetvrtak:
Danas je Tom trazio salatu. Probala sam novi recept. Glasi ovako:
"Iseckajte sve sastojke i onda pospite po listovima zelene salate sat vremena pre no sto je posluzite". Morala sam otrcati skroz do maminog vrta. Posula sam salatu po listovima i cekala tu sat vremena da je pas ne pojede. Tom je navratio i pitao da li se osecam dobro. Pitam se zasto?
Petak:
Danas sam nasla jednostavan recept za kolacice koji kaze ovako: "Stavite sve sastojke u zdelu i dobro izmesajte, i to je to". Kada sam to uradila otisla sam do mamine kuce. Vjerovatno nesto nije u redu sa receptom, jer kada sam se vratila kuci, smesa u zdeli je izgledala isto.
Subota:
Tom je danas bio u kupovini i doneo je kokos. Zamolio me je da je sredim za nedelju. Nisam bila sigurna kako se kokosi oblace nedeljom, ali sam nasla jednu preslatku haljinicu i male cipelice. Izgledala je preslatko, ali kada ju je Tom vidio, izasao je iz kuhinje brojeci do 10?!
Nedelja:
Danas su Tomovi roditelji dosli na veceru. Htela sam napraviti pecenje, ali sve sto smo imali u zamrzivacu bio je hamburger. Tako sam ga stavila u rernu i podesila kontrole na pecenje. Mora da nesto nije u redu sa rernom, jer je na kraju pecenja opet ispao hamburger?!
Laku noc Dragi Dnevnice.
Ovo je bila uzbudljiva nedelja. Jedva cekam sutrasnji dan, tako da mogu
isprobati nove recepte na mom dragom Tomu
Nazad na vrh Ići dole
http://www.druzenje.aforumfree.com

Dnevnik tek udate plavuse
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Plavuse ha ha ha

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu