Dača 1
Broj poruka : 207 Godina : 42 Location : Smederevo Datum upisa : 03.09.2008
| Naslov: Nekoliko recenica o sebi Sub Sep 06, 2008 8:40 am | |
| Pozdrav svim chlanovima ovog foruma.Recicu nekoliko reci o sebi da bismo saradjivali u pisanju postova na ovom forumu koji je dobro zamisljen ali tek treba da se razradi.nadam se da cu donekle doprineti tome svojim postovanjem pojedinih tema.Zahvaljujem se Majli za cast koju mi je ukazala dozvolivsi mi da postujem na njenom forumu. Recicu nesto o sebi ali kratko da vam nebih dosadio - zivim u Smederevu-to je oko 65km od Beograda u Srbiji,inace radim u Beogradu u Grckoj Banci - Pireus na poslovima Programera (Diplomirani Inzinjer Informatike) u centrali banke posto je to posao koji samo zahteva rad u samoj centrali banke.Inace radio sam i pre toga u grckoj Nacionalnoj Banci,ali sam je zbog finanskijskih razloga (manja je bila plata) napustio i presao u Pireus banku.Posto zivim u Smederevu stalno putujem na posao u Beograd.O sebi mogu jos da kazem da volim da planinarim i da obilazim planine i jezera.Volim da pisem postove na forumima tako da pisem i na jos neke forume ,ali nebih da ih reklamiram jer nije ok.zelim da pomognem Drugarici iz skolske klupe da ovaj forum razvije i stime privuce vise clanova koji bi na njemu pisali,neke od tema sam procitao i veoma su zanimljive i imaju moju pohvalu za tako divno pisanje.Hvala ti Majla sto si mi dozvolila da pisem i veliko pozdrav tebi i svim clanovima foruma. | |
|
mel Admin
Broj poruka : 29 Datum upisa : 26.06.2008
| Naslov: Re: Nekoliko recenica o sebi Sub Sep 06, 2008 2:22 pm | |
| Hvala drugar i puno uspeha u poslu i zvotu | |
|
Dača 1
Broj poruka : 207 Godina : 42 Location : Smederevo Datum upisa : 03.09.2008
| Naslov: Pozdrav Drugaru Ned Sep 07, 2008 3:06 am | |
| Ja se tebi zahvaljujem za savete koje si mi dala i verujem da ces i ti uskoro sve zavrsiti (skolu ) i poceti da pomazes malim bebama da budu zdrave i lepo kao sto si i ti.Zelim ti da i ti uskoro zapocnes svoju karijeru,i time dati svoj doprinis ovom drustvu. | |
|
mel Admin
Broj poruka : 29 Datum upisa : 26.06.2008
| Naslov: Re: Nekoliko recenica o sebi Uto Sep 09, 2008 5:08 pm | |
| Hvala na lepi recima | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Nekoliko recenica o sebi | |
| |
|