MEL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MEL

Princess_night_

PrijemSvaba na 101 nacin nastavak Icon_mini_portal_enLatest imagesTražiRegistruj sePristupi
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga
Zadnje teme
» Maticni Mlec
Svaba na 101 nacin nastavak Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 3:14 am od predrag83

» Nova vlada!
Svaba na 101 nacin nastavak Icon_minitimePon Nov 03, 2008 8:05 am od Dača 1

» Marija Šerifović
Svaba na 101 nacin nastavak Icon_minitimePet Okt 10, 2008 5:58 am od Dača 1

» Welcome in princes _night_forum
Svaba na 101 nacin nastavak Icon_minitimePet Okt 10, 2008 5:53 am od Dača 1

» Parapsihologija je .....
Svaba na 101 nacin nastavak Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 8:55 am od king_fire

» Koncerti!!
Svaba na 101 nacin nastavak Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 8:45 am od king_fire

» __MADONA__
Svaba na 101 nacin nastavak Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 8:32 am od king_fire

» Rekla-kazala
Svaba na 101 nacin nastavak Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 8:23 am od king_fire

» Sjedinjene Američke Države-nastavak teme
Svaba na 101 nacin nastavak Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 9:02 am od Dača 1

Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
KalendarKalendar
Ko je trenutno na forumu
Imamo 20 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 20 Gosta :: 1 Provajder

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 56 dana Pon Nov 25, 2024 5:59 pm

Svaba na 101 nacin nastavak

Ići dole 
AutorPoruka
Dača 1

Dača 1

Broj poruka : 207
Godina : 42
Datum upisa : 03.09.2008

Svaba na 101 nacin nastavak Empty
PočaljiNaslov: Svaba na 101 nacin nastavak   Svaba na 101 nacin nastavak Icon_minitimeSre Sep 10, 2008 8:47 am

NATO VERZIJA
Posle uspesnih pregovora gospodina Ace i gospodina nar. her. Micuna, dogovoreno je sledece:
U roku od sledecih 96 casova NATO nece zapleniti nijednu svinju iz obora!
NATO salje posmatrace u spavacu sobu gospodje Jule i gospodina Blaze!
Ovo nece ugroziti uspesan seksualni zivot ovo dvoje,sem sto ce svake noci uletati u sobu - vrabac! On ce biti, naravno, nenaoruzan!
Ukoliko mladenci omanu, posmatraci mogu da se umesaju,ali samo jedan po jedan! Nikako svi odjedanput!
Spavaca soba Blaze i Jule time nista ne gubi,naprotiv, to je u crnogorskom interesu, jer je Blazo malo zanemoc'o!
Umesavanje sa zadnje Juline strane bice smatrano provokacijom!
Ne bude li pameti, bice sranja!
Ukoliko Blazo pretera, i Jula ostane u drugom stanju,onda:
Gospodin Vesli Klark prihvata da bude kum!
Ako bude zensko, zvace se Nata, ako bude musko, zvace se Natanijel!
U svim ostalim varijantama zvace se Djekna!
Ovaj Sporazum je u duhu ranijeg razgovora Aca-Micun, i sacinjen je u cetiri kopije! Ako se domacin ne pridrzava Sporazuma, vazi tacka 7., I to onaj deo iza zareza!

ZIVOTINJSKA VERZIJA
Onaj komarac Blazo se ozenio onom kobilom Julom. Bilo je tu stoke na svadbi koliko hoces! Kum Voja se usvinjio k'o vepar, a onaj orangutan Zoki je samo baljezgao onoj kravi Jeleni na uvo. I drpao je ispod stola, a ona se smejala k'o koza. Stari jarac Micun je meketao nesto o istoriji, ko je koga ubio, ko je koga posek'o, a gosti su spavali k'o jaganjci. Onaj nilski konj Aca e odbrusio nesto u stilu da se Jula jebe k'o stuka, a onaj som je na to cutao! I a kraju ono govedo Milutin, koji izgleda kao namerno probudjen konj, cim u mu rekli da treba da peva pozdravnu pesmu mladencima, usr'o se k'o grlica!

PSOVACKA VERZIJA
Udaje se Vojvodjanka za Crnogorca! E, jeb'o kombinaciju! E, do kurca! Em su me prvo ujutru probudili pre 6 sati, nabijem ih sve na k***c nepotkovane, em su me obukli k'o paradnog konja, a ne volim odelo, j***m li im rogatu tetku na 'rapavoj dasci! Pa onaj pijani Steva - tako me je mucki budio,k'o da sam pilot NATO pakta, j***m li ga intenzivno,pa unakrst! A ovi gosti sa ordenjem - sve moj do mojega! A mladozenja? K'o da ga cale izdrk'o na lopati! Mlada? K'o jebana, pa napustena! Ma gde sam ja ovo dopao, sestru li im j***m pokrajinsku? Ali zato,bato, klopa ipice - cista desetka! Usr'o sam se od piva definitivno! Posle prvih 25 komada nisam znao gde sam! Tek sam tad mog'o da svarim kumu! Pa ono,sine, ne bi jeb'o ni na ringispilu! A pogled joj je u picku materinu - kupus gleda, meso vadi! To ne bi jeb'o ni u samoodbrani! Ali zato muzika – cisti intelektualci! Da si vid'o pevaljku! Stereo pevacica - po dva kurca joj vire iz svakog oka! A pesme – suva poezija: "Dubok bunar, a zelena kofa, moj se Mile na masinu sisa!" A onaj harmonikas 'oce da me jebe na suvo! A mislim se,mamicu ti j***m da ti j***m zguza, ti ces meni da otimas pare! Samo sam ga pozvao da pridje, i posle,ceo dan mi nije prilazio! Znas sta sam mu rek'o? Ne znas? Sapnuo am mu na uvce:"Ako me jos jednom budes maltretirao sa tim kukumavcenjem para, jebacu ti mrtvu kevu na ranjenoj sestri na ocevom grobu, pizda li ti materina dzulovska, jeb'o te konj u glavu seljacku! A sad se razidji, intelektualac!"

PIJANA VERZIJA
Aaaaaaaaaaa...Boli glava.....j***m ti rakiju Zivagovnovic....Prepio sam pa sam odlepio.....A mlada je...suvise debela...a mladozenja suv k'o prsut...A ne da sam se izb'o na ordenje...j***m ti mokru zemlju...STA MI STOJIS NA RUCI?!! IDI U PI*DU MATERINU!!!...Da l' sam pis'o?!...Ili nisam?!...E j***m ti muziku!...Daj da ubijem jos jedno pivo...Ma gde je sto, pizda mu materina...STA GROK?! STA GROK?!!!! Vidi svinje, ebem li ti!!...Ma gde sam ja odlut'o?....

POLITICKA VERZIJA
Drugarice i drugovi! Mi ovde imamo, rekao bih, a kako i ne bih, kada je svakom patriotskom patrioti koji je patriota uvek bio, a mogu da kazem, bez ikakve sumnje da cu biti pogresno interpretiran, ili, sto u nasem narodu obicno kazu, a kazu jer imaju sta da kazu, a ne kao, svima vam je poznata ta prica o Lazaru koji je prodavao kola, hocu da kazem, pazio je, i naravno, tu se nasao i njegov veliki i posteni kolega Jovan, a sto on lepi tapete!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.druzenje.aforumfree.com

Svaba na 101 nacin nastavak
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Svaadba na 101 nacin nastavak
» Svadba na 101 nacin
» Nastavak teme o vicevima
» Prica o Madoni-nastavak

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu